Welke smartphones zijn compatibel met de Dreamguard-app?

Je kunt de app downloaden in de Apple Store of Google Play. De systeemvereisten zijn Bluetooth 4.2 en het besturingssysteem Android 6 of iOS 13 of nieuwer. Na het downloaden zal de app u door de setup van de Dreamguard app leiden.

De volgende smartphones worden gegarandeerd ondersteund:

• Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8
  • Google Pixel 3a
  • alle iPhone-modellen

Helaas kunnen Huawei-apparaten niet direct worden ondersteund. Als u meer gedetailleerde informatie wilt, kunt u hier contact met ons opnemen.

Voor alle andere Android-gebaseerde smartphones kunnen er enkele beperkingen zijn. Als u hier iets van merkt, neem dan ook contact met ons op!