Hoe zorg ik ervoor dat mijn smartphone verbinding maakt met de Dreamguard?

De Dreamguard-app is in de App Store of bij Google Play te downloaden. Systeemvoorwaarden zijn Bluetooth® 4.2 en als besturingssysteem Android 4.4 of iOS 10 of hoger. Na het downloaden leidt de app u door het instellen van de Dreamguard-app.

BELANGRIJK: Er kan altijd slechts één apparaat tegelijk – een smartphone (app) of de ontvanger – met de wearable verbonden zijn. De smartphone heeft altijd voorrang, wat betekent dat zolang de smartphone via bluetooth met de wearable is verbonden, de ontvanger geen verbinding kan maken.

De pincode die nodig is om via de app op de smartphone verbinding te maken met de wearable staat op de achterkant van de Snelgids, die zich in het deksel van de doos bevindt.