Hulp & Contact
We helpen u graag

Als u vragen of suggesties heeft, kijk dan eerst eens bij onze FAQ's of neem contact met ons op via het contactformulier.

GRATIS VERZENDING | 30 DAGEN TEVREDENHEIDSGARANTIE
Koop bij Amazon

Veelgestelde vragen

Kan ik de app ook met mijn tablet gebruiken?

Wij adviseren de app uitsluitend met een smartphone te gebruiken. Als u de Dreamguard-app op een tablet gebruikt, kan het zijn dat de app er anders uitziet en er problemen zijn bij de verbinding, omdat de app hier niet voor is ontworpen.

Erstellt:
1

Of alle vragen laten zien.

Heeft u een andere vraag voor het team of over het product? Neem dan hier contact met ons op.