Hulp & Contact
We helpen u graag

Als u vragen of suggesties heeft, kijk dan eerst eens bij onze FAQ's of neem contact met ons op via het contactformulier.

GRATIS VERZENDING | 30 DAGEN TEVREDENHEIDSGARANTIE
Koop bij Amazon

Veelgestelde vragen

Mijn smartphone toont tijdens het gebruik van andere apps geen alarm, wat kan ik doen?

Bij het downloaden van de app moet u meldingen/berichten van de app accepteren. Als u die bij de eerste download hebt geweigerd, kunt u die via de handmatige instellingen van de smartphone activeren.

Erstellt:
1

Of alle vragen laten zien.

Heeft u een andere vraag voor het team of over het product? Neem dan hier contact met ons op.