Hoe kan ik het apparaat bestellen?

U kunt op de volgende manier uw bestelling te plaatsen:

1. Plaats de Dreamguard in het digitale winkelmandje door op de toets "In het winkelmandje" te klikken.
  2. Ga verder door op "Naar de kassa" te klikken.
  3. Als u al bent ingelogd, kunt u direct verder gaan met uw bestelling. Zo niet, dan kunt u inloggen met uw account, een nieuwe account aanmaken of uw aankoop als gast afronden.
  4. De bestelling kan naar een adres naar keuze worden verzonden via een transportdienst.
  5. Selecteer een betaalmethode en verzendmethode.
  6. Controleer uw bestelling en voltooi het proces door op de toets "Bestelling bevestigen" te klikken.
  7. U ontvangt dan een bevestiging van uw bestelling per e-mail.
  8. Wij sturen u de factuur samen met de verzendbevestiging zodra uw pakket aan de transportdienst is overhandigd.