Bluetooth-verbinding

Wat is het maximumbereik van de bluetooth-verbinding tussen de wearable en de ontvanger?

Het maximumbereik van de bluetooth-verbinding in open veld is 100 meter. In binnenruimtes is het maximumbereik ongeveer 12 meter.

1
Welke factoren kunnen het bereik beïnvloeden?

Het type wanden en vloeren in de kamers en andere objecten of personen die zich tussen de wearable en de ontvanger bevinden, kunnen het bereik van de Dreamguard beïnvloeden. Eventuele bewapening in wanden en vloeren kan ook het bereik beperken.

1
Wat is het maximumbereik van de bluetooth-verbinding tussen mijn smartphone en de wearable?

Het maximumbereik van de bluetooth-verbinding in open veld is 100 meter. In binnenruimtes is het maximumbereik ongeveer 12 meter.

Het maximumbereik tussen de wearable en uw smartphone is afhankelijk van de smartphone en de omgevingsomstandigheden. Personen of voorwerpen die zich in de lijn van het signaal bevinden en sterke wind beperken het bereik.

Het type wanden en vloeren in de kamers kan het bereik van de Dreamguard beïnvloeden. Eventuele bewapening in wanden en vloeren kan ook het bereik beperken. Het maximumbereik tussen de wearable en een smartphone hangt af van de smartphone.

1
Wat moet ik doen als de wearable geen verbinding meer maakt met de ontvanger?

Zorg er eerst voor dat de wearable en de ontvanger beide voldoende zijn opgeladen. Het type wanden en vloeren in de kamers kan het bereik ook beïnvloeden. Controleer ook of de wearable nog steeds is verbonden met een smartphone. Als dit het geval is, moet u eerst de verbinding verbreken. Als aan deze voorwaarden is voldaan en de verbinding nog steeds niet kan worden hersteld, herstart het systeem dan als volgt:

Wearable op de ontvanger leggen en de volgende toetsen ca. 10 seconden tegelijk indrukken: Aan/uit-toets, toets voor herkenning van de buikligging en toets voor alarmdemping. Het herstarten is gelukt als de combinatie ingedrukt gehouden wordt tot de lichtring en de LED van de wearable driemaal na elkaar groen oplichten. Om de Dreamguard weer in te schakelen drukt u op de aan/uit-toets.

Als het probleem daarna niet is opgelost, neem dan contact op met onze klantenservice.

1
Kan ik de Dreamguard met verschillende smartphones verbinden?

Er kan altijd slechts één apparaat tegelijk – een smartphone (app) of de ontvanger – met de wearable verbonden zijn.

1
Kan er interferentie optreden als er meerdere Dreamguards in de buurt worden gebruikt?
1
Kan ik de app ook met mijn tablet gebruiken?

Wij adviseren de app uitsluitend met een smartphone te gebruiken. Als u de Dreamguard-app op een tablet gebruikt, kan het zijn dat de app er anders uitziet en er problemen zijn bij de verbinding, omdat de app hier niet voor is ontworpen.

1
Hoe kan ik mijn Dreamguard updaten?

De Dreamguard-app wordt bijgewerkt via de Apple Store/Google Play Store. Bevestig de update-optie in de app om zowel de firmware als de software van de Dreamguard via bluetooth te laten bijwerken. Om ervoor te zorgen dat altijd de nieuwste firmware en app-versie op de apparaten wordt gebruikt, moet de optie om automatisch te updaten worden geactiveerd in de instellingen van de smartphone.

1
Wat moet ik doen als de verbinding tussen de wearable en de app is verbroken?

Zorg er eerst voor dat de wearable en de smartphone voldoende zijn opgeladen. Het type wanden en vloeren in de kamers kan het bereik ook beïnvloeden. Als aan deze voorwaarden is voldaan en de verbinding nog steeds niet kan worden hersteld, herstart het systeem dan als volgt:

Sluit de Dreamguard-app af en zet de bluetooth-verbinding op uw telefoon uit en weer aan. Open dan de app, zoek de wearable met behulp van het serienummer en maak weer verbinding. Het kan zijn dat u uw pincode opnieuw in moet voeren (kaartje op de achterkant van de Snelgids). Bij problemen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

1
Wat doe ik als ik mijn pincode verloren heb?

Neem in dat geval contact op met onze klantenservice. Daar kunt u een nieuwe pincode aanvragen.

1
Kan ik tijdens het gebruik van de bluetooth-functie naar muziek luisteren of telefoneren zonder het alarm te missen?

U krijgt zowel een akoestisch als een optisch alarm, ook tijdens het gebruik van andere apps. De voorwaarde daarvoor is wel dat meldingen/berichten van de Dreamguard-app worden geaccepteerd. Toestemming voor het verzenden van berichten/notificaties kan op elk moment in de systeeminstellingen worden aangepast.

1
Hoe zorg ik ervoor dat mijn smartphone verbinding maakt met de Dreamguard?

De Dreamguard-app is in de App Store of bij Google Play te downloaden. Systeemvoorwaarden zijn Bluetooth® 4.2 en als besturingssysteem Android 4.4 of iOS 10 of hoger. Na het downloaden leidt de app u door het instellen van de Dreamguard-app.

BELANGRIJK: Er kan altijd slechts één apparaat tegelijk – een smartphone (app) of de ontvanger – met de wearable verbonden zijn. De smartphone heeft altijd voorrang, wat betekent dat zolang de smartphone via bluetooth met de wearable is verbonden, de ontvanger geen verbinding kan maken.

De pincode die nodig is om via de app op de smartphone verbinding te maken met de wearable staat op de achterkant van de Snelgids, die zich in het deksel van de doos bevindt.

1
Mijn smartphone maakt geen verbinding met de wearable, wat kan ik doen?

Controleer de volgende stappen:

1. Zorg ervoor dat de wearable voldoende opgeladen is.
  2. Controleer of de pincode correct is ingevoerd (deze staat op de achterkant van de Snelgids).
  3. Zorg ervoor dat geen andere smartphone via bluetooth met de wearable verbonden is. Koppel in dat geval de bluetooth-verbinding van de andere smartphone handmatig los.
  4. Controleer handmatig uw bluetooth-instellingen. Als de smartphone daar met de wearable verbonden is, koppel die verbinding dan los. De smartphone moet via de Dreamguard-app worden gekoppeld.