Hoe kan ik mijn Dreamguard updaten?

De Dreamguard-app wordt bijgewerkt via de Apple Store/Google Play Store. Bevestig de update-optie in de app om zowel de firmware als de software van de Dreamguard via bluetooth te laten bijwerken. Om ervoor te zorgen dat altijd de nieuwste firmware en app-versie op de apparaten wordt gebruikt, moet de optie om automatisch te updaten worden geactiveerd in de instellingen van de smartphone.