Mijn smartphone maakt geen verbinding met de wearable, wat kan ik doen?

Controleer de volgende stappen:

1. Zorg ervoor dat de wearable voldoende opgeladen is.
  2. Controleer of de pincode correct is ingevoerd (deze staat op de achterkant van de Snelgids).
  3. Zorg ervoor dat geen andere smartphone via bluetooth met de wearable verbonden is. Koppel in dat geval de bluetooth-verbinding van de andere smartphone handmatig los.
  4. Controleer handmatig uw bluetooth-instellingen. Als de smartphone daar met de wearable verbonden is, koppel die verbinding dan los. De smartphone moet via de Dreamguard-app worden gekoppeld.