Wat moet ik doen als de verbinding tussen de wearable en de app is verbroken?

Zorg er eerst voor dat de wearable en de smartphone voldoende zijn opgeladen. Het type wanden en vloeren in de kamers kan het bereik ook beïnvloeden. Als aan deze voorwaarden is voldaan en de verbinding nog steeds niet kan worden hersteld, herstart het systeem dan als volgt:

Sluit de Dreamguard-app af en zet de bluetooth-verbinding op uw telefoon uit en weer aan. Open dan de app, zoek de wearable met behulp van het serienummer en maak weer verbinding. Het kan zijn dat u uw pincode opnieuw in moet voeren (kaartje op de achterkant van de Snelgids). Bij problemen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.